QTarantino.cz - Quentin Tarantino

V posledních týdnech jsem se převážně věnoval novému seriálu Roberta Rodrigueze - Od soumraku do úsvitu. Před několika hodinami se však po dlouhé době objevilo několik zpráv, které by nás snad mohly opět posunout o krok blíže k realizaci nového filmu Quentina Tarantina The Hateful Eight! AKTUALIZACE: Doplněny fotografie z autorského čtení!

O krok blíže k westernu The Hateful Eight? AKTUALIZOVÁNO

Autor: gogo, Přidáno: 22. 4. 2014, 15:43
Zobrazení: 3362

O chystaném westernu The Hateful Eight, jeho úniku na internet a následném humbuku bylo napsáno již mnohé. Následovalo několikatýdenní ticho a nyní začínají světlo světa vyplouvat další zajímavé informace. Tak předně, Tarantino evidentně projekt nepohřbil a momentálně tvoří druhou verzi scénáře. V ní plánuje upravit celou řadu věcí a kompletně předělat závěr. Dalších úprav by se pak měl projekt dočkat ještě ve třetí verzi. O uplynulém víkendu se navíc uskutečnilo scénické čtení, kterého se mj. zúčastnily hvězdy typu Samuel L. Jackson, James Parks, Kurt Russell, Tim Roth či Michael Madsen. Dále byly přítomni v různých rolích i další tváře známé z Tarantinových filmů, jako Walton Goggins, Bruce Dern či Zoë Bell. Čtení se konalo v Ace Hotel v Los Angeles před zraky 1200 diváků a podle všeho panovalo všeobecné nadšení.

Už nyní se začíná potichu šeptat o tom, že natáčet by se snad mohlo příští rok v zimě a že na place se objeví celá řada osobností, která se účastnila čtení. Děj by se měl odehrávat ve Wyomingu a Tarantino prý plánuje experimentovat při natáčení se 70mm formátem.

K natáčení nás však čeká ještě dlouhá cesta plná spekulací, drbů, ale i zajímavých informací. Snad bude ona cesta mít zdárný cíl a zakončí tak epickou volnou trilogii o alternativní minulosti...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web