QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Již za pár měsíců začne Quentin Tarantino natáčet svůj další film. Mnohokrát zmiňovaný western The Hateful (H8ful) Eight se nakonec dočká realizace dříve, než se předpokládalo. Podle posledních informací by se totiž kamery mohly spustit ještě tento rok! AKTUALIZOVÁNO!

Tarantino začne natáčet The H8ful Eight již v prosinci! AKTUALIZACE

Autor: gogo, Přidáno: 8. 9. 2014, 19:54
Zobrazení: 3728

Natáčení v lednu 2015 potvrdili samotní producenti, bratři Weinsteinovi, kteří s Quentinem Tarantinem spolupracují již více než 20 let. The Weinstein Company se tak společně s Columbia Pictures postarají o produkci této mnohokrát spekulované podívané. Natáčení by skutečně mělo probíhat v 70mm formátu, což by mohlo naznačovat i uvedení v IMAXech. Premiéry by se měl film dočkat koncem příštího roku, což svědčí o velmi rychlé plánované post-produkci. Již brzy se tak můžeme těšit na první oficiální jména, datumy, ukázky či fotografie z natáčení! Prozatím si můžeme připomenout oficiální plakát či promo-teaser.

AKTUALIZACE k 29. září 2014:

Podle posledních informací se autoři rozhodli pro změnu lokace k natáčení. Původně zvažovaný Wyoming bude totiž velmi pravděpodobně nahrazen Coloradem, k čemuž přispěl i 5 milionů dolarů vysoký bonus z tohoto regionu. Celkový rozpočet je plánován na 44 milionů dolarů, což je nejnižší částka, s jakou Tarantino operoval za poslední dekádu. Lze tedy předpokládat, i s ohledeme na několikrát omílaný děj filmu, že se tentokráte dočkáme skutečně výživné konverzačky s vynikající atmosférou a výpravou, než nějakých epických akčních scén. Pokud vše dobře dopadne, tak by samotné natáčení mělo odstartovat již tento rok v prosinci!

 

 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web