QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Natáčení nového filmu Quentina Tarantina The Hateful Eight je konečně potvrzeno oficiálně! Kdy se herci sejdou na place, o čem snímek bude a kdy se ho dočkáme?

The Hateful Eight oficiálně potvrzeno!

Autor: gogo, Přidáno: 4. 8. 2014, 12:13
Zobrazení: 3264

To, že The Hateful Eight nebude zrušeno, se tak nějak dalo předpokládat již před několika měsíci, kdy Quentin Tarantino uspořádal veřejné čtení ze scénáře. A když pak před pár týdny naznačil Kurt Russell, že natáčet by se mělo začátkem příštího roku a premiéra by pak mohla být již koncem roku 2015, bylo zase o něco veseleji. Definitivní tečku za spekulacemi učinil Tarantino minulý víkend na Comic-Conu v San Diegu. Tam prezentoval svůj chystaný komiks Django / Zorro, rozpovídal se o slibovaném sestřihu Kill Bill: The Whoole Bloody Affair a hlavně potvrdil, že The Hateful Eight bude skutečně jeho dalším filmem. Natáčení začátkem příštího roku je také potvrzeno, stejně tak premiéra v roce 2015, která je prezentována i na přiloženém plakátu. Podle mezinárodní filmové databáze IMDb by se dokonce mělo začít natáčet již v listopadu 2014 a premiéry bychom se měli dočkat v prosinci 2015!

Snímek by měl pojednávat o několika postavách, které se nemají příliš v lásce, avšak zuřící bouře je zažene na společné místo. A je jasné, že napětí bude stoupat a násilím by se tradičně nemělo šetřit. Zveřejněn byl již první plakát. Následující měsíce pak doufejme přinesou spousty zajímavých novinek a informací.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web