QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Natáčení nového filmu Quentina Tarantina se kvapem blíží. Již za několik týdnů se začnou herci prohánět po colorádských pláních před kamerou Roberta Richardsona. Objeví se jak "staří známí", tak Tarantinem nepolíbení...

The Hateful Eight zveřejňuje obsazení!

Autor: gogo, Přidáno: 11. 11. 2014, 13:34
Zobrazení: 3412

O technické stránce filmu jsem něco naznačoval již před časem. Nyní nastala vhodná chvíle na zjištění kdo ve filmu koho ztvární. Asi nikoho z nás nepřekvapí, že jednu z rolí vyfasoval dvorní Tarantinův herec Samuel L. Jackson, konkrétně postavu majora Marquise Warrena. Po dlouhých dvaceti letech naváže na dávnou spolupráci s Tarantinem i Tim Roth jako Oswaldo Mobray. Velké zkušenosti s Quentinem má i Michael Madsen (John Cage) a Walton Goggins (Predátoři, Machete zabíjí, Nespoutaný Django), který si zahraje šerifa Chrise Mannixe. S Tarantinem se již dříve setkal také Kurt Russell (Auto zabiják, neuskutečněná role v Nespoutaném Djangovi). Znát můžeme i Demiana Bichira (Bob), který se objevil v Machete zabíjí.

Premiéru si s Tarantinem odbydou Bruce Dern (generál Sanford Smithers), Jennifer Jason Leigh, která ztvární hlavní ženskou postavu Daisy Domergue či hvězdný Channing Tatum, známý především ze sérií Jump Street a G.I.Joe, v zatím nedefinované roli. Mj. se také spekuluje o rolích pro Zoë Bell, Danu Gourrier či Jamese Parkse. O tom, zda se alespoň na okamžik mihne před kamerou i Christoph Waltz se též nic konkrétního neví. Jisté je, že již brzy se dozvíme další podrobnosti, protože jak sám Tarantino prozradil, The Hateful Eight má být největší širokoúhlý film za posledních 40 let!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web