QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Robert Rodriguez nyní pilně pracuje na pokračování své komerčně úspěšné ságy Spy Kids. Co ale dál? Během roku se Rodriguez několikrát rozvyprávěl o svých budoucích projektech...

Jaké jsou další plány Roberta Rodrigueze?

Autor: gogo, Přidáno: 27. 12. 2010, 12:58
Zobrazení: 5247

Robert Rodriguez nyní pracuje na čtvrtém dílu dětské ságy Spy Kids. Výsledek jeho práce svět uvidí 19. srpna 2011. Co ale potom? Když v létě vypouštěl do kin Predátory, rozhovořil se o tom, že by si v případě úspěch rád zopakoval spolupráci s Antalem na případném sequelu. Predátoři úspěch zaznamenali jak u publika, tak i převážně u kritiky. Zároveň ale připustil, že stále myslí na pokračování Sin City a že se stále snaží najít čas na dopilování scénáře (více v tomto článku).

Začátkem prosince však přišel Danny Trejo s prohlášením, že zmínky o trilogii Machete nejsou vtipem a že scénář druhého dílu, s názvem Machete Kills je hotov. Také prozradil, že natáčet by se prý mělo začít brzy a že vrátit by se měl samozřejmě i Robert Rodriguez. Machete při svém desetimilionovém rozpočtu vydělala jen v kinech čtyřnásobek, takže finanční problémy pokračování rozhodně nebrání.

Kde je tedy pravda? Vrátí se Robert Rodriguez po dotočení Spy Kids k fanoušky velmi očekávanému pokračování Sin City? Bude pokračovat dále v rozjeté sérii s Predátory nebo Machetou? Nebo se nakonec pustí do úplně jiného projektu, třeba s Quentinem Tarantinem, po kterém se také "slehla zem"?

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web