QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Robert Rodriguez nikdy nemá dost! Zatímco se usilovně pracuje na dokončení pokračování Sin City a Machete, tak si stihl ve spolupráci s fanoušky a společností Blackberry natočit krátký film nazvaný Two Scoops.

Krátký film Two Scoops od Roberta Rodrigueze

Autor: gogo, Přidáno: 6. 7. 2013, 17:21
Zobrazení: 3513

Někdy se může zdát, že Robert Rodriguez není obyčejný člověk, ale doslova workoholik. Zatímco finišují práce na dalších dílech Sin City a Machete Kills, které se oba bohužel o nějaký ten týden, resp. měsíc odkládají, tak Rodriguez vymýšlí další a další projekty.

Před nějakým časem vytvořil krátký film nazvaný Two Scoops, ve kterém nechal volné prostory, které poté zaplnili fanoušci. To vše pod záštitou společnosti Blackberry. Fanoušci tak prostřednictvím internetu nahrávali koncepty zbraní, příšer, své fotky či videa charakterů a z toho všeho Robert Rodriguez vybral to nejlepší a proložil tak vytvořená volná místa ve svém kraťasu.

Snímek Two Scoops je dlouhý něco málo přes 11 minut a hlavní role v něm představují dvojčata Electra a Ellise Avellanova, které jsou mimochodem Rodriguezovi neteře. Obě mladé dámy se představily už například v projektu Grindhouse nebo v Machete (objeví se i v pokračování). Robert Rodriguez se pak postaral o scénář, režii, střih, hudbu, produkci, ve snímku si i zahrál atd. Obdobně jako před pár lety kraťas The Black Mamba příjemně pobavil, tak i Two Scoops alespoň na chvilku ukrátí čekání na další celovečerní snímky.

Celý film Two Scoops můžete sledovat zde:

 

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web