QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Natáčení Machete Kills je u konce nyní se pilně pracuje ve střižně na post-produkci. Mezitím na povrch vyplouvají další jména, která se ve snímku objeví. A nejsou to kdejaká jména, ale hvězdy první velikosti! V Machete Kills se představí i zpěvačka Lady Gaga nebo držitel Oscara Cuba Gooding Jr.

Lady Gaga v Machete Kills!

Autor: gogo, Přidáno: 14. 8. 2012, 14:04
Zobrazení: 4273

Natáčení Machete Kills skončilo před dvěma týdny a nyní pokračují práce na stříhání filmu, efektech, hudbě a vůbec celé post-produkci. Mezitím se však objevilo několik dalších hvězdných jmen, které si v této řezničině zahrají. Za prvé je to hudební star první velikosti - Lady Gaga. Držitelka 5 cen Grammy, která prodala již několik desítek milionů alb patří mezi nejúspěšnější zpěvačky poslední doby. I s televizními projekty má už drobné zušenosti. Objevila se v několika seriálech či TV filmech jako host, popř. hraje samu sebe. V Machete Kills si zahraje postavu La Chameleón a bude to tak pro ni první skutečná filmová role.

Dalším nováčkem v obsazení je tentokráte filmová hvězda a držitel Oscara Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire, Lepší už to nebude, Pearl Harbor, Americký gangster...). Ten si ve snímku zahraje postavu El Cameleon. Do kategorie koček přibyla další překrásná herečka a zpěvačka, hvězda série Muzikál ze střední nebo filmu Sucker Punch Vanessa Hudgens. Tato mladá kalifornská kráska si zahraje roli Cerezy.

Lady Gaga - La Chameleón

Vanessa Hudgens - Cereza

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web