QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Tak jsme se konečně dočkali! Po měsících odkladů dorazil Danny Trejo se svojí mačetou i do českých kin. Na dnešní předpremiéru se moc lidí nevměstná, ale od čtvrtka jej už může vidět každý...

Machete vstupuje do českých kin!

Autor: gogo, Přidáno: 12. 10. 2010, 16:45
Zobrazení: 5131

Machete brázdí, kromě USA, zatím jen málo zeměmi, a proto i s touto premiérou jsme na tom relativně dobře. Např. v takové Británii se nového zahradníka dočkají až koncem listopadu. V ČR se po několika odsunech dočkáme dnes předpremiéry a od čtvrtka 14.10. se Machete rozjede i do dalších kin. Celkem se k nám dostane 30 kopií, všechny v originálním znění s titulky. Na Slovensku si budou muset fanoušci počkat, film tam přijde až 11. listopadu tohoto roku. Do této doby se celosvětové výdělky pohybují okolo 31,5 milionu dolarů. V souvislosti s premiérou Machete je zveřejněna nová anketa (levý sloupeček).

Od uplynulého víkendu můžeme v našich kinech vídat také nový film se známými tvářemi Eliho Rotha a Vinga Rhamese (Pulp Fiction) Piraňa 3D. Poměrně úspěšné tažení světovými kiny (zatim 63,5 milionu dolarů při 24 milionové rozpočtu) u nás masožravé rybky potvrdily 4. místem v TOP20 za uplynulý víkend.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web