QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Již více než měsíc brázdí pokračování Machete světová kina. S nastávajícími Vánocemi se objevují i první zmínky o vydání filmu na DVD a Blu-ray. Kdy se snímku dočkáme, kolik bude stát a jaké nám nabídne bonusové materiály?

Machete zabíjí již zanedlouho na DVD a Blu-ray

Autor: gogo, Přidáno: 30. 11. 2013, 14:16
Zobrazení: 3226

Machete zabíjí odvrátila největší hrozbu katastrofálního finančního propadáku, a i když po pouti v kinech patrně v plusu neskončí, snad se to povede dohnat na tradičně silných DVD a Blu-ray relasech. Aktuálně přepočítává druhá Machete světové tržby překračující 15 milionů dolarů, přičemž v pár státech (Německo, Indie či Japonsko) na svou premiéru ještě čeká.

V uplynulých dnes se objevily první informace o podobě DVD a Blu-ray disků. V USA se obě vydání chystají na 21. leden 2014, Digital HD relase by pak měl být online k dostání již od 7. ledna 2014. Zámořské vydání také nabídne nějaký ten bonusový materiál, kterému budou vévodit vystřižené a prodloužené scény a také klasický film o filmu v podobě Making of Machete Kills. Na pulty tuzemských obchodů je předběžné datum uvedení naplánované na 26. února 2014. Český Blu-ray by měl disponovat anglickou stopou 5.1 DTS-HD Master a českým dabingem v 5.1 Dolby Digital. Jaká bude nabídka titulků (s českými se samozřejmě počítá) či bonusů, se zatím neví. Každopádně DVD lze předobjednávat již nyní, a to od 360 Kč, Blu-ray pak od 540 Kč.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web