QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Predators mají za sebou druhý víkend v kinech. Dobrou zprávou je, že si vede poměrně dobře jak v USA, tak u tuzemských diváků. Další Rodriguezův letošní film - Machete zná konečně, po odsunu US premiéry, i datum první projekce v Čechách...

Predátorům se v kinech daří, Machete má českou premiéru

Autor: gogo, Přidáno: 20. 7. 2010, 13:13
Zobrazení: 5287

Predátoři mají za sebou nějakých 10 dní v kinech. V USA klesli na 8. příčku v návštěvnosti a jejich zisk tam překročil hranici 40 milionů dolarů. Také ve světě se filmu daří. Ačkoliv ve spoustě zemí teprva na premiéru čekají, už nyní hlasí distributoři hromadné celosvětové výsledky na hranici 80 milionů dolarů. Také v České republice je vidět, že jsou zde Predátoří filmy v oblibě. Po druhém víkendu se stále drží mezi třemi nejnavštěvovanjšími filmy a prozatím jej navštívilo přes 46 000 diváků, kteří za lístky zaplatili téměř 6 milionů korun.

 

Další film Roberta Rodrigueze - Machete, který se do kin teprva chystá, zná po odsunu premiéry v USA i datum premiéry u nás a na Slovensku. V České republice bude snímek distribuovat společnost Palace Pictures v počtu 25 kopií od 30. září tohoto roku. Na Slovensku si budou muset fanoušci ještě další dva týdny počkat. Snímek bude promítán v původním znění s titulky. Čekání na nový film dua Tarantino - Rodriguez si můžete ukrátit novým trailerem.

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web