QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Shorts mají za sebou premiéru, k Machete je natočený filmový materiál a jde se stříhat, a tak Robert Rodriguez může dál pokračovat ve vysokém tempu a začít na spolupráci na pokračování legendárních Predátorů.

Rodriguez začíná pracovat na pokračování Predátorů!

Autor: gogo, Přidáno: 30. 9. 2009, 13:30
Zobrazení: 4544

O tom, že Predators se budou natáčet pod dozorem Roberta Rodrigueze se ví už nějaký čas. Z několika režisérů (např. Neil Marshall, Nimrod Antal či sám Rodriguez) byl nakonec vybrán pětatřicetiletý Nimród Antal. Ten má už za sebou solidní Motel smrti a hlavně vynikající snímek Revizoři. V prosinci mu navíc jde do kin očekávaný thriller Armored s Mattem Dillone, Jeanem Renem či Laurencem Fishburnem v hlavních rolích. Rodriguez jako spoluautor scénáře a hlavní producent měl být původně i kameramanem, ale vypadá to, že z této úlohy nakonec sešlo.

 

Film by měl pojednávat o osmičce profesionálů, kteří byli vysazeni na planetě Predátorů jako lovná zvěř. Zmíněnou osmičku by měl tvořit hlavní hrdina Royce, člen mexického drogového kartelu Cuchillo, bývalý ruský profesionální voják značné muskulatury Nikolai, profesionální sniperka Isabelle, násilník s nožem Stans, člen africké vražedné jednotky Mombasa, člen gangu Yakuza  Hanzo a malý nenápadný muž, který patří mezi nejhledanější osoby FBI - Edwin. Všichni budou muset bojovat o holý život na nepřátelské planetě.

 

Zmíněného mexičana by mohl ztvárnit Danny Trejo, který je prvním potvrzeným hercem (to se konec konců dalo čekat). Jako o dalším možném kandidátovi na jednu z rolí se hovoří o Micheali Jai Whitovi. Podle IMDB by natáčení filmu, s rozpočtem kolem 40 milionů dolarů, mělo začít na konci září 2009 (což je nyní). Avšak žádné další zprávy o dalších hercích či pracech na filmu nejsou. A premiéra se kvapem blíží. 7.7.2010 už klepe na dveře! Uvidíme, jak se Rodriguez s Antalem s časovou tísní vypořádají...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web