QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Druhá Machete již několik týdnů brázdí světová kina. Pro ty z Vás, kteří jí už viděli se nejedná o novinku, avšak ti z Vás, kteří s Machete Kills ještě neměli co dočinění, budou zajisté zírat! Na světlo světa se dostal trailer na třetí díl - Machete Kills Again... in Space!

Trailer na Machete Kills Again... in Space!

Autor: gogo, Přidáno: 19. 11. 2013, 21:16
Zobrazení: 3482

Tento trailer (jak zainteresovaní zcela jistě vědí) byl součástí filmu Machete Kills, kdy se obejvil před hlavním programem, obdobně jako trailer na první Machete před Grindhouse: Planeta Teror. Mnoho z Vás zajisté ví, že Robert Rodriguez už léta naznačuje, že chtěl z Machete udělat trilogii, s tím, že by se třetí díl odehrával ve vesmíru. A právě o tom je nový fake trailer, který je neskutečně ujetý a zatraceně zábavný. Pokud by vše povedlo dotáhnout do konce, zajisté by se jednalo o "důstojné" zakončení celé ságy!

Bohužel, jistotu plnohodnotného třetího dílu zatím nemáme. Machete Kills se totiž nevede tak dobře, jako před lety prvnímu dílu, a tak má po zhruba měsíci v kinech na kontě zhruba 14,2 milionu dolarů (přičemž 8 milionů USD je z amerického trhu), což při rozpočtu, který je podle všeho kolem 20 milionů dolarů (některé zdroje uvádí až 33 milionů dolarů) nelichotivá bilance. Samozřejmě není všem dnům ještě konec. Machete Kills čeká premiéra např. ještě na tak silných trzích jako Německo, Indie či Japonsko, a také samozřejmě vydání na DVD a Blu-ray, kde se prvnímu dílu velmi dařilo. Proti třetímu dílu hovoří také recenze kritiků a hodnocení diváků, které je vesměs horší, než u prvního dílu.

Zda-li se někdy dočkáme Machete Kills Again... in Space! v celovečerní stopáži nevím, ale vím určitě, že kdyby to vypadalo tak cool jako v následujícím traileru, tak bych se určitě nejen já dobře bavil...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web