QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Chystaný televizní seriál Od soumraku do úsvitu se vytasil s další náloží informací! Objevily se první promo fotografie, oficální plakát i trailer! Zároveň bylo zveřejněno datum premiéry a také to, že Robert Rodriguez se postará o více než jeden díl!

Seriál Od soumraku do úsvitu dorazí již za dva měsíce!

Autor: gogo, Přidáno: 15. 1. 2014, 13:58
Zobrazení: 3369

Televizní seriál Od soumraku do úsvitu natáčený podle legendární předlohy míří do konečné fáze - tedy do premiéry v televizi. Stanice El Rey Network, pro kterou seriál vzniká, zveřejnila datum premiéry. Bratři Geckové se tak na obrazovky podívají již za necelé dva měsíce, konkrétně 11. března 2014! Oznámeno bylo prozatím deset epizod, které by měly následovat vždy s týdenním odstupem. Jisté je také to, že Robert Rodriguez nakonec natočí více epizod. Momentálně figuruje jako režisér tří dílů, a to konkrétně pilotního, druhého a čtvrtého dílu. O scénář pilotu se postaral sám Rodriguez, čtvrtou epizodu pak napsal jeho bratr Marcel, mj. spoluautor Machete zabíjí. O ostatní díly se postarají další více či méně známí autoři.

Dále byla vypuštěna do světa první půlminutová videoupoutávka a také byl zveřejněn poster k seriálu. Další informace zajisté přijdou již velmi brzy!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web