QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Již na podzim se začaly v médiích objevovat první informace o tom, že příštím filmem Quentina Tarantina bude opět western. Nyní se pomalu, ale jistě, začíná rozbíhat koloběh příprav a s ním se také ventilují první informace!

Quentin Tarantino prozradil informace o svém příštím filmu!

Autor: gogo, Přidáno: 13. 1. 2014, 18:29
Zobrazení: 4108

O budoucím filmu Quentina Tarantina vedou média vždy mnoho polemik, avšak sám Tarantino je pak většinou utne oznámením naprosto jiného projektu. Nyní se však takového překvapení nedočkáme. Nespoutaný Django se stal nejúspěšnějším Tarantinovým filmem. Vydělal ohromný balík, získal spoustu cen a sám Tarantino za něj získal svého druhého Oscara. Není se tedy čemu divit, že se tento brzy jednapadesátiletý scénárista a režisér opět uchýlí na divoký západ!

Film má podle všeho již hotový nástin scénáře, který Tarantino začíná konzultovat a představovat důležitým lidem v Hollywoodu. Ten má prý pracovní název The Hateful Eight. Zahraniční zdroje uvádí, že scénář obsahuje i pasáže napsané přímo pro Christopha Waltze. A není se čemu divit, vždyť právě Waltz získal za role v obou posledních Tarantinových filmech Oscara za vedlejší roli. Na nějaké další detaily je zatím brzy, ale jistí si můžeme být tím, že už zanedlouho se opět rozjede kolotoč příprav nového filmu Quentina Tarantina naplno! Natáčet by se totiž mohlo prý již letos v létě!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web