QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Jeden z největších filmových velikánů a žijící legenda slaví dnes kulaté výročí! Fanoušky obdivovaný i nenáviděný, kontroverzní režisér, scénárista a občas i herec či producent je na světě již půl století!

Quentin Tarantino slaví 50 let!

Autor: gogo, Přidáno: 27. 3. 2013, 09:39
Zobrazení: 4017

O tom, jak se Quentin Tarantino narodil do chudých poměrů, měl složité dospívání nebo jak se z filmového samouka stal jeden z největších filmařů dnešní doby byly již napsány tisíce článků a nemá cenu je zbytečně znovu parafrázovat. Důležité je, že na začátku 90. let se na filmovém festivalu v Sundance dostal do povědomý mladý šílenec s dnes již kultovním dílem Gauneři. A když pak za nějaké dva roky natočil Pulp Fiction, stala se z Tarantina hvězda první velikosti, která se vyrovnala těm největším hereckým idolům či popovým modlám. Jak pak šel čas s filmy Quentina Tarantina ví dnes už každé malé dítě. Vloni Tarantino oslavil 20 let ve světě velké filmařiny a 27. 3. 2013 přichází další jubileum. Quentin Tarantino se dožívá 50 let!

K padesátinám si nadělil dárek největší. Natočil si vytoužený western, který sklidil obrovské úspěchy, posbíral mnoho cen a vydělal stovky milionů dolarů. Filmový svět leží Tarantinovi u nohou!

Za celý web QTarantino.cz bych chtěl Quentinu Tarantinovi popřát vše nejlepší k narozeninám a mnoho dalších úspěchů, ať životních nebo tvůrčích, obdobných těm, jaké dosáhl třeba právě s Nespoutaným Djangem! Takže, Quentine, ještě jednou - vše nejlepší do dalších 50 let!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web