QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Robert Rodriguez si pořád chce udržet fanoušky všech věkových kategorií. A tak střídá natáčení akčních béček a dětských filmů. V posledních letech se mu ovšem u filmů pro malé nedařilo, a tak se hodlá vrátit k osvědčené značce - Spy Kids.

Robert Rodriguez chystá Spy Kids 4!

Autor: gogo, Přidáno: 31. 3. 2010, 14:09
Zobrazení: 5036

Před deseti lety začínal Rodriguez natáčet Spy Kids. Nakonec vznikla trilogie, která vydělala po celém světě na půl miliardy dolarů! Poté se vrátil k akčním filmům, aby je prokládal další dětskou tvorbou - katastrofickým Žraločákem a Lávovkou a o trochu lepším filmem Prckové. Avšak ani jeden z nich finančně nezabodoval. Nyní má plné ruce práce s dokončováním Machete a Predators. Ihned po nich se vrhne zpět do zajetých kolejí Spy Kids. V serii však nehodlá pokračovat, nýbrž začít znovu, od začátku. S novým příběhem, novými herci.

 

Distrubutor filmu Dimension Films potvrdil, že premiéra je chystána na 19. srpna 2011. Film by mě nést název Spy Kids 4: All The Time In The World. O čem přesně snímek bude a koho v něm uvidíme nám prozradí následující měsíce...

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web