QTarantino.cz - Quentin Tarantino

Rok se s rokem sešel, a tak přichází řada na tradiční bilanci toho, co se v uplynulých 365 dnech stalo. Čeho jsme se dočkali od Quentina Tarantina? Co přinesl Robert Rodriguez? Jakých dalších zajímavostí na pozadí jsme byli svědky? A konečně co nás čeká v roce 2015?

Bilance uplynulého roku 2014

Autor: gogo, Přidáno: 2. 1. 2015, 17:35
Zobrazení: 2985

Quentin Tarantino

V loňském roce jsme se žádného realizovaného projektu od Quentina Tarantina nedočkali. Hluché období narušil snad jen humbuk kolem ukradeného scénáře chystaného filmu. Nějaký čas to pak vypadalo, že je s The Hateful Eight ámen, avšak po úspěšném autorském čtení se Tarantino přeci jen rozhodl film zrealizovat. Koncem roku se pak skutečně začalo natáčet.

Letošní rok bude tedy ve znamení očekávané novinky. Již brzy zaplaví internet první promofotky, později pak i nějaký ten trailer. V závěru roku nás pak čeká premiéra. A i když je chystaný snímek spíše komorním a má nejmenší rozpočet, s jakým Tarantino za posledních 10 let pracoval, očekávání jsou opět velmi vysoká!

 

Robert Rodriguez

Robert Rodriguez tradičně nelenil. Na jaře představil na své televizní stanici seriálový remake kultovního filmu Od soumraku do úsvitu. Jen pár měsíců poté uvedl další seriál, tentokráte o fotbalovém superšpionovi s názvem Matador. Ani kina nezahálela, a tak jsme se konečně po mnoha letech odkladů dočkali pokračování Sin City. Jak se ale záhy ukázalo, čekání neprospělo ani kvalitě filmu, ani výdělkům... Kromě toho si Rodriguez na El Rey rozjel zajímavý pořad s názvem The Director's Chair (Režisérské křeslo), kde rozpráví s režisérskými hvězdami. V loňském roce jsme se tak mohli podívat na povídání s Johnem Carpenterem, Guillermem del Torem či Quentinem Tarantinem.

Ani v letošním roce nemá Rodriguez v plánu polevit z tempa. Na jaře bychom se měli dočkat druhé řady Od soumraku do úsvitu. V létě by pak měl začít natáčet novou fantasy Oheň a led. V plánu je i pokračování Režisérského křesílka, kam by měl dorazit mj. např. Francis Ford Coppola.

 

QTarantino.cz

Již více než deset let pro Vás připravujeme stránky se zaměřením na Quentina Tarantina! Po autorsky slabším roku 2014 by měl být rok letošní "Tarantinovsky výživnější", hlavně ve své druhé polovině. Opět Vás budeme zásobovat pravidelnými informacemi a články, televizním programem či anketami. Stále můžete využít nabídky našeho e-shopu nebo se připojit k takřka třem stovkám našich fanoušků na facebooku. Zkrátka a dobře, i letos se máte nač těšit! Takže vše dobré v novém roce 2015 a spoustu parádních filmových zážitků!

© 2008-2023 Petr Pařízek | Kontakt

Quentin Tarantino



Qtarantino.cz - Quentin Tarantino web